Altaner og balkoner fremstilles i design, dimension og overflade efter kundens ønske.

Hos H. Nielssons Maskinfabrik A/S kan vi designe, producere, levere og montere altaner og balkoner til erhverv, boligselskaber og private. Så hvad enten dit næste altanprojekt angår et almindeligt hus, en etageejendom, en erhvervsbygning eller lignende, så er det noget vi sagtens kan klare.

Hos H. Nielssons Maskinfabrik A/S bliver vores altaner produceret og monteret efter gældende standarder. Ved altaner over gangarealer eller ved etageejendomme fremstilles disse med lukket bund og dræn, der eventuelt kan kobles på en tagrende.

Ring 54 43 11 05 og få et uforpligtende tilbud, eller snak om jeres næste projekt

Vores altansmed fremstiller altaner og balkoner efter behov og ønske. Det betyder, at du har muligheden for at få produceret en altan ud fra dit design. Din personlige altan kan kun blive til, hvis der er en god dialog mellem dig som kunde og os som altanleverandør. Vi rådgiver gerne om design og materialer, så din nye altan designes på den måde, så den passer ind i bygningen.

Vi kan kombinere stålaltaner og balkoner med glas og træ. Herudover kan du også vælge at få produceret din altan, så den er 100% vedligeholdelsesfri ved, at vi varmegalvanisere den. Hvis du ønsker det, kan vi også male stålaltanen eller balkonen i en farve fra RAL systemet.

Vi producerer også Franske altaner i stål efter dine mål og ønsker.

H. Nielssons Maskinfabrik A/S er certificeret leverandør af bygningsstål efter DS/EN 1090.